Pinned post

白は常に光ではなく黒は常に暗いではありません.

[ White isn't always Light and Black isn't always Dark ]

Kuroumaru boosted

BOOST THIS TWEET TO GET OUR FOLLOW BACK! [LEGAL AGE ONLY]

Curhat sama CHEN, Sirius, bikin menguras emosi. Tapi capek juga ngetiknya.

Kuroumaru boosted

If it makes your time standstill.
You'll know what it means.
Why would you want to?

Serius, udah semangat jadi anaknya Karasu Tengu malah dihancurin twitter.. Bangsat sekali.

白は常に光ではなく黒は常に暗いではありません.

[ White isn't always Light and Black isn't always Dark ]

Kuroumaru boosted

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

We still learn how to use this platform, kayaknya bakal lama.

Kuroumaru boosted

Guys, listen. I'm not sure about what happened with the password things.

WE NEED TO READ THE SECURITY PROGRAM FIRST.

Well, every platform has their own vulnerability, they can't attack everywhere, and when.

Kuroumaru boosted

how many OCRP in mastodon?

if you are OCRP please boost this toot. :coolcat:

Kuroumaru boosted

oh iya apa kalian tahu kalau mastodon.online lagi tutup registration? :< but don't worry we can actually follow and read toots from other platform!

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit