Pinned post

ㅤㅤ
ㅤ    𝐕𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐄𝐥 𝐀𝐫𝐤𝐚𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚

Seperti nya saya akan jdi selective skrg hehe🙃

Tolong dong itu yg promot promot pake unlisted dulu jgn public, kita ini udh kena fitnah, tolong di stop ke public dulu

Simplenya gini aja deh kalo emang ga suka gausah judge platform lain dengan nyebar isu isu yg blm tentu bener. Oke mungkin ada bukti tapi banyak org yg disini masih aman aman aja ko jadi stop playing victim seolah olah disini tuh ga aman.

Valerie boosted

:cwy: 𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐓𝐎 𝐎𝐂𝐑𝐏 𝐁𝐀𝐒𝐄 :cwy:
1st base for OCRP in MASTODON (i'm sure)

1. this is not autobase or base with menfess thingy. (yes, I don't want to spam your timeline)
2. as you can see, this is BASE FOR OCRP. so, this base just follows OCRP account.
3. if you need more OCRP FRIENDS, tag @OCRP and I'll boosting your toot.
4. this account will provide any information about MASTODON and OCRP. sometimes there will be an open forum for discussion.
5. boost this toot to get a followback.

Valerie boosted

Men-setting toots agar tidak terlihat di public timeline

1. Klik gambar globe
2. Nah pilih dah tuh mau show di public timeline/hide dr public timeline/cuma followers/DM

Valerie boosted

Mastodon does not store passwords in plain text. This is trivial to confirm as Mastodon is an open-source project. We use the bcrypt algorithm for one-way hashing of passwords. I can't believe someone is spreading misinformation about something so trivial to debunk.

Valerie boosted
Valerie boosted

I’ll not decided to delete my account but I’ll rarely using mastodon! Thank you.

Valerie boosted

THANKS FOR PLAYING, ternyata work juga main gambling di sini. cuma emang pemainnya aja harus setia buat on. yuk reply thread sisa uang kalian!

@xuanyi @wooseok @raeshangga @khandra @Valerieela @jeonhana

Show thread
Valerie boosted
Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit