Pinned post

⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐨𝐧 is the purest
form of 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐬𝐢𝐭𝐲.
⠀⠀

Abi. boosted

:cwy: 𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐓𝐎 𝐎𝐂𝐑𝐏 𝐁𝐀𝐒𝐄 :cwy:
1st base for OCRP in MASTODON (i'm sure)

1. this is not autobase or base with menfess thingy. (yes, I don't want to spam your timeline)
2. as you can see, this is BASE FOR OCRP. so, this base just follows OCRP account.
3. if you need more OCRP FRIENDS, tag @OCRP and I'll boosting your toot.
4. this account will provide any information about MASTODON and OCRP. sometimes there will be an open forum for discussion.
5. boost this toot to get a followback.

Abi. boosted

A lot of people still unlisted.

Change your toots privacy to UNLISTED. People use this platform to develop apps and sites, receive news and share ideas. You're interrupting the information flow.

UNLIST YOUR TOOTS.

Abi. boosted

W/N : This platform is a PUBLIC platform. it's made for PUBLIC to interact each other, not ONLY to satisfy your RP needs. So please, respect the other users besides RP users. Use "enlisted" / "direct" on the 🌎 icon to reply other user's toot or to mention someone. With that, your toot won't be visible on the public timeline and of course it won't disturb other users. Also, watch out for spamming/flooding. The system may auto reports you and @ stux may silence your account. Please cooperate 😁🙏

Abi. boosted

4,225,836 accounts
+70 in the last hour
+1,976 in the last day
+5,732 in the last week

Abi. boosted

Main mstdn = serasa balik ke masa si biru bisa berinteraksi sama siapapun bisa kenalan sama siapapun tanpa batas.

Approved ga?

Abi. boosted

Ahh, tadi ada misinformasi tentang bisa dapet pw menghunakan plain text (cara meretas paling mudah).

Mungkin keliru karena Mastodon ini berupa Free and Open Source-Software (FOSS)

FOSS ini gabungan dari Free-software dan Open-source software. Free-software itu perangkat lunak komputer yang bisa secara bebas dimainkan oleh pengguna dengan banyak tujuan (bisa untuk belajar juga). Open-source software itu perangkat lunak komputer yang punya COPYRIGHT sendiri, dan memperbolehkan org untuk gunakan—

Abi. boosted

how many OCRP in mastodon?

if you are OCRP please boost this toot. :coolcat:

Seru juga ya bacain semua hal dari platform ini. Menarik untuk diulik.

Abi. boosted

%. This is a non-profit platform so please keep in mind not to expect this to run as smoothly as the other app. Be considerate while operating your account and do not spam posts to avoid system traffic. It honestly upsets me seeing people laughing at the server having an over capacity yet keeping on spamming posts and doing mass follow.

Abi. boosted

Jadi, apakah kalian yakin app telpon, app garis, app ojek, app olshop, app kamera, app burung, dan app app lainnya gak bakal bisa diretas?

Eum paling serem sebenernya tuh app app yang meminta lokasi hp sih. App app yang meminta akses suara, akses kamera juga.

Abi. boosted

@Gargron I'm quite confused since the owner post on blue bird app said that this app storing password in plaintext ... I mean, it almost impossible since it's easy to get attack yet you give us the Security details in the documentation.

Logically.

Abi. boosted

guys, so many people play mastodon there is only one who told something bad about mastodon? there is no validation and you easily trust it and delete account at that time? hmm...

Abi. boosted

WN:

Seketika teringat film dokumentar Netflix yang judulnya The Social Dilemma. They're simply explain everything about how rude internet is, don't trust internet so much, you can trust them but you must be careful. Take this moment as your experience, learn it.

Bang Obeto asik banget ngethread disini sedangkan di platform sebelah accnya gak bisa dibuka.

Abi. boosted

tadinya mau rencana buat thread tentang mastodon, tapi udah ada yang buat nih berguna buat kalian yang masih belum paham. langsung cek aja di akun mas @seonghwa

help boost tweet beliau ya.👍🏻
»mastodon.online/@seonghwa/1051

Abi. boosted

APA SIH BEDANYA mastodon.online dan mstdn.social?

a thread. help boost.

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit