Haruto. boosted

Cara pindah domain tanpa hapus akun gimana?

Udah sepi kah anak rp? Di local udah dikit anak rpnya..

Haruto. boosted

this app is kinda boring. sorry πŸ˜”πŸŽ»

Haruto. boosted

Mastodon does not store passwords in plain text. This is trivial to confirm as Mastodon is an open-source project. We use the bcrypt algorithm for one-way hashing of passwords. I can't believe someone is spreading misinformation about something so trivial to debunk.

Siapa yang mantan anak/anak 1889birmingham, district338, loseirclub, semicolone, salvatukan, genzeth, kiddos, apalagi ya oa sama sq gua..

Seruan ini daripada sestyc dan fland. Untuk apa gua lock uname disana..

Yang kenal harruto, harrotu, harottu, harudtu, trcavis di twitter reply.. atau kenalnya Arsen, Arsena say hi dong?

Show thread

Ada yang kenal harrutu gak di twitter? Say hi please..

Pagi on mastodon, siang sampai malam on twitter.

Show older
Mastodon

This is a brand new server run by the main developers of the project as a spin-off of mastodon.social 🐘 It is not focused on any particular niche interest - everyone is welcome as long as you follow our code of conduct!