Gonna delete this account soon, I guess? Since I feel more comfortable to online on rpverse...

@xuanyi@rpverse.club @xuanyi unnie aku sudah gabung di sana, mana timelinenya lebih asik, belum nemu rp jfb. 🤧 aku follow unnie ya di sana!

Certain looks of school uniforms were featured by STAYC in the <Our Beloved> segment, apart from showing how popular the uniform look is, we also performed dance covers with popular songs in the same year. From cute, cheerful to cool. Which look do you like the most?

youtu.be/34iujU8gTDA

@seochangbin kalau masih sayang ya memang susah sih... harus udah nggak sayang dulu. Ajdbsndhahhsbs.

@jeon sama nih kita, tapi pelan-pelan aja oppa, pasti nanti ketemu. 🙌

J. boosted

@winterr yes unnie, but if unnie set the toots to unlisted, it won't appear to locals timeline. 🙌

@winterr because unnie set this toot to public, so... 🤧

@right iya betul, toh masih bisa temenan sama rp domain lain juga. 🙌

@xuanyi baiklah akan segera aku hapus akun di sana ckckck.

@hyunjinskz kayaknya creator di rpvortex udah kewalahan karena banyaknya yang join sampe crash gitu.

@xuanyi iya betul unnie udah lah daripada ribet iya kan...

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit