hoi ada yang bisa bantu kirim menfess di base yaoi twt ga? akun gua kelock semua disana wkwk mau hubungin orang.

Jeongguk. boosted

People still obsessed for gain their followers, eh? 😂

I mean, it's up to you if you want to get as many followers as possible but once again, can you just make your toot in 'unlisted' or maybe you can use 'DM' feature for asking a followback to everyone? I think isn't a very difficult thing to do.

Jeongguk. boosted

W/N : This platform is a PUBLIC platform. it's made for PUBLIC to interact each other, not ONLY to satisfy your RP needs. So please, respect the other users besides RP users. Use "enlisted" / "direct" on the 🌎 icon to reply other user's toot or to mention someone. With that, your toot won't be visible on the public timeline and of course it won't disturb other users. Also, watch out for spamming/flooding. The system may auto reports you and @ stux may silence your account. Please cooperate 😁🙏

ngakak, masih ada aja yg keep uname disini. tadi liat satu owner punya lebih dari 5 acc mastodon. untuk apa coba wkwk

orang udah pada upchar. sedangkan gua aja masih belum paham betul sama mastodon. cara post 2 pic dalam satu toots aja gua gatau. wkwk

Jeongguk. boosted

sorry for public, rp mau mutualan? rep or boost aja

Jeongguk. boosted

4. Akhirnya yang punya server rpvortex memutuskan buat closed servernya. (gambar)
5. @suvpen bikin server khusus RP Indo dan kena biaya 5k setiap registrasi. Yang mau join silakan, ada fitur DM model chat. Cek link berikut: mastodon.online/@suvpen/105158

cr: @lintang

Show thread

okay saya buat domain sebelah deh. tapi, jadi siapa ya?

Jeongguk. boosted
Jeongguk. boosted

henlo-!! i'm searching for
- aespa members
- mingyu & mino sunbaenin because i'm a fan :blobcatbigfan:
- everyone who like to jbjb, don't mind if i'm a little bit jamet
- worry not i'm using bahasa in daily life, sekarang pake inglish biar keren aja xixi

PLEASE LEAVE A TRACE :blobcatheart:
—KARINA

Jeongguk. boosted

maaf publik bentar, rp followan yuk? rep atau boost ya jangan lupa fb

Jeongguk. boosted

I'm sorry for using public.

Good morning everyone! ☀️ This Irene is looking for more selective-no nick rps to be her friends and I'm able to talk with both Eng or ID so please do reply and I'll reach you out ASAP! ✨

Jeongguk. boosted

heyoO sorry use public, anak rp yang mau mutualan yuUk diboots aja tapi nanti follback embul yah ! xixi :ablobcatreach:

@RPWBASE morning base, boleh minta boost nya? saya mau cari teman sesama bts dan juga teman satu agensi atau siapapun juga boleh. kalau ada yang mau duo juga silakan. ajakan fams bestie terbuka lebar. thank you base.

lagian napa servernya beda beda si, kan gua jadi labil. hahah :cate:

Jeongguk. boosted

Hello! We are Big Hit Entertainment agency for roleplayers. All the roleplayer under Big Hit Labels or Big Hit Ent can join us! #BigHitTeam

Boost this toot for a followback!

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit