Sorry for make it public. The girl in the picture below is currently seeking for some new friends to talk to. For the unfamiliar, the name is Irene. If you don't mind with her presence, simply boost this post. 🍀

guys this platform will be fun and comfortable if you have ONE account / head and A LOT FRIENDs instead have A LOT ACCs and ZERO friend. 🙃

Guys untuk sementara pendaftaran rpvortex ditutup. Kalau semisal dibuka lagi, untuk yang udah punya acc arpi udah stop jangan bikin lagi, bayar server mahal, dan setiap server ada kuotanya kalau full mau nambah kuota harus bayar dan itu gak sedikit. Masih untung dikasih free. #

Guys bayangin harga servernya kata mbak kate gini

TOLONGLAH KALAU BIKIN AKUN RP SATU AJA NAPA KENAPA BANYAK2 BIKIN FULL FULLIN AJA APALAGI 1 OWNER 5 AKUN? WTF? #
mstdn.social/@FrostedSiren/105

/. Server sebelah lemot banget, sampai gak bisa di load websitenya. Sad.

#. Everyone keep questioning the same thing. geez. There is no platform which really safe by the way.

Still looking for new friends. If you're gen rp and selective following please leave a trace. 🤚🏻 Especially NCT RPs and SM Family! 🏃‍♂️

I more prefer active in here than on my account twt, but everyone is deleting mstd account. 😕

Auto sepi ya... padahal tadi malam rame banget deres timeline.

: Listen, gak ada platform yang 100% aman. Masih mending ini Eugen, ada rumor dia ada tanggapan dan ngasih penjelasan langsung ke penggunanya. Jeki apa kabar haha.

(Guys chill, itu owner mastodon udah nge-jelasin tentang hoax.. )

/. What happend... why everyone is delete account.

/. Lebih seruan di mastodon social apa yang online..?

Did anyone can log in account mastodon on website?

/ . Why I can't log in my account on mastodon website..

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit