Pinned post


⠀⠀⠀⠀ i dont compare myself
⠀⠀⠀⠀ to others, from the moment
⠀⠀⠀⠀ i believe.
⠀⠀⠀⠀ —bobby, kim.

⠀⠀⠀ ─────────
⠀⠀⠀ ⠀ [bobb-y.carrd.co]

gonna logout and unint this acc, if you wnna be my mutual on bluebird follow jiwuon. 👋

udah gue bilang beda server, dia mah kaga denger.

Bobby boosted

am i a handsome rapper?

penyakit males diving kebawa kesini. ga bagus nih, bisa bisa jadi ansos lagi.

i dont wanna be a clown rps cuz my uname so handsome like me. okay.

Bobby boosted

Oh, here we go again. Other platform, same habits. Lazy to socializing but keep scrolling timeline.

kalo gamau pindah ya tinggal ga pindah, seneng banget nyinyir urusan orang.

seru juga ya disini, lebih gampang interactnya.

Bobby boosted

/: Hi to anyone who asks for followback and the toot shows up on public timeline, would you mind perhaps change the privacy...to this...it's kinda spamming tbh... I'm sorry. 😔🙏🏻

Bobby boosted
Bobby boosted

CARA KIRIM MENFESS @RPWBASE

Note:

1. MENFESS DIKIRIM KE TL SECARA MANUAL (dikirim atu2)
2. MENFESS DIKIRIM AKAN SAAT ADMIN SEDANG ONLINE (harap bersabar yaa karna admin ngga 24/7 open tusky 😔)
3. ISI MENFESS SEWAJARNYA NO SARA, NO TERROR!!
4. OPEN FOLLBACK SAAT ADMIN SEDANG ONLINE JUGA OKE JADI HARAP BERSABAR 😉

*Mf yang dikirim ke tl diutamakan yang bersifat ANONIM, jadi yg mau upfol/nyari mutual bisa rep tweet ini:

mastodon.online/@RPWBASE/10514

Segitu aja dulu yang lain nya nanti ditambain 🤟

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit