Pinned post

β € β €
β € β €
β € β € β €The world will know that
β € β € β €free men stood against a
β € β € β €tyrant, and before this
β € β € β €battle was over, 𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐚 𝐠𝐨𝐝
β € β € β €-𝐀𝐒𝐧𝐠 𝐜𝐚𝐧 𝐛π₯𝐞𝐞𝐝.
β € β €
β € β € β € β € β € leobert.carrd.co/
β € β €
β € β €

that server banyak anak nick ya...​:tiredcat:​

Leobert. boosted

:cwy: π–π„π‹π‚πŽπŒπ„ π“πŽ πŽπ‚π‘π 𝐁𝐀𝐒𝐄 :cwy:
1st base for OCRP in MASTODON (i'm sure)

1. this is not autobase or base with menfess thingy. (yes, I don't want to spam your timeline)
2. as you can see, this is BASE FOR OCRP. so, this base just follows OCRP account.
3. if you need more OCRP FRIENDS, tag @OCRP and I'll boosting your toot.
4. this account will provide any information about MASTODON and OCRP. sometimes there will be an open forum for discussion.
5. boost this toot to get a followback.

Leobert. boosted
Leobert. boosted

Oh, here we go again. Other platform, same habits. Lazy to socializing but keep scrolling timeline.

Leobert. boosted

Asking for follback to many acc at one time could be considered as spamming. We shouldnt do spamming, friends.

福: tweet gue banyak banget udahan hahahahshs

福: for real, I’m so sorry if I blocked some of you who keep spamming the local tls asking for a follow. it’s kinda annoying.

Leobert. boosted

Anyway, this happen in another domain. Please be more considerate :tiredcat: let's make this platform a pleasant place for everyone πŸ™πŸ»

Leobert. boosted

hai daripda upfoll mending kita have fun ngobrol2 aja disini toh upfoll disini jg gabsa dijual. :3

Leobert. boosted

Gua seneng tombol boost di sini jaraknya gak sejauh jembatan shiratal mustaqim.

οΌ› Lucu juga mstd online yang local isinya anak rp semua.

Leobert. boosted
Leobert. boosted
Leobert. boosted
Leobert. boosted

4,225,836 accounts
+70 in the last hour
+1,976 in the last day
+5,732 in the last week

Leobert. boosted

Ahh, tadi ada misinformasi tentang bisa dapet pw menghunakan plain text (cara meretas paling mudah).

Mungkin keliru karena Mastodon ini berupa Free and Open Source-Software (FOSS)

FOSS ini gabungan dari Free-software dan Open-source software. Free-software itu perangkat lunak komputer yang bisa secara bebas dimainkan oleh pengguna dengan banyak tujuan (bisa untuk belajar juga). Open-source software itu perangkat lunak komputer yang punya COPYRIGHT sendiri, dan memperbolehkan org untuk gunakanβ€”

福: Nice... mstd ada fitur tab, bird app gak punya.

mstd 1 : 0 bird app.

Show older
Mastodon

This is a brand new server run by the main developers of the project as a spin-off of mastodon.social 🐘 It is not focused on any particular niche interest - everyone is welcome as long as you follow our code of conduct!