아이엠 boosted

!!ATTENTION!!

Pindah / tidak itu sama saja kalo kalian tetap spam dan mengganggu yang lain. Jadi demi kenyamanan bersama, apapun server yang kita gunakan ada baiknya kita selalu mematuhi kode etik yang ada dan selalu menghargai pengguna lain karena disini tidak hanya kita (roleplayer) tetapi ada juga yang bukan dari kita.
Dimanapun kita berada, tidak hanya di mastodon, ada baiknya bagi kita untuk TIDAK MENGGANGGU kenyamanan pengguna lain.

ㅡ Sekian

아이엠 boosted

guys this platform will be fun and comfortable if you have ONE account / head and A LOT FRIENDs instead have A LOT ACCs and ZERO friend. 🙃

아이엠 boosted

#. Why you need to create more than 1 accounts when you can't manage it properly? Duh, dude. Stop being over consumed of accounts. It means nothing here.

아이엠 boosted

Guys untuk sementara pendaftaran rpvortex ditutup. Kalau semisal dibuka lagi, untuk yang udah punya acc arpi udah stop jangan bikin lagi, bayar server mahal, dan setiap server ada kuotanya kalau full mau nambah kuota harus bayar dan itu gak sedikit. Masih untung dikasih free. #

Dang, she need to pay around 89£ per month for us 🙃

아이엠 boosted

Guys bayangin harga servernya kata mbak kate gini

TOLONGLAH KALAU BIKIN AKUN RP SATU AJA NAPA KENAPA BANYAK2 BIKIN FULL FULLIN AJA APALAGI 1 OWNER 5 AKUN? WTF? #
mstdn.social/@FrostedSiren/105

아이엠 boosted

@karina No.

I can't.

I get paid in Canadian dollars.

My host plans are in British pounds.

In order to be able to handle the current server load, I would have to pay in excess of 1/10th of my monthly income.

아이엠 boosted

W/N : I think that you guys don't have to talk too much. We all should be thankful because the developer/admin of this website give us instance/domain for roleplayers only. Anw, this migration will be a benefit for the non RP users and ourselves (RP users). Right now, please be patient for those who haven't entered the new instance because the server is down/on maintenance. For those who haven't receive email, check it on the spam. The email might be sent there. See you on the new instance! 👋👀

아이엠 boosted

/: mastodon.online already becomes my comfort zone tho o<-<

아이엠 boosted

W/N : This platform is a PUBLIC platform. it's made for PUBLIC to interact each other, not ONLY to satisfy your RP needs. So please, respect the other users besides RP users. Use "enlisted" / "direct" on the 🌎 icon to reply other user's toot or to mention someone. With that, your toot won't be visible on the public timeline and of course it won't disturb other users. Also, watch out for spamming/flooding. The system may auto reports you and @ stux may silence your account. Please cooperate 😁🙏

아이엠 boosted

local timeline tolong adem-adem aja ya saya nyaman di sini soalnya. minta tolong banget ini mah.

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit