@sehunn eh nggak tahu kalau di sini, tadi akun saya sus di twt. :(

RIGEL

Should I make a PA here too for the sake of sambat?

RIGEL

New faceclaim, new story, hopefully.

Orion. boosted

⚠️ Please stop asking for follows and just list your account in the user directory! (See screenshot) Go to account settings and check the box: mstdn.social/settings/profile

When you do ask for a follow please post unlisted so that people on the local & global timelines are not bothered by this! You can do that by clicking/tapping on the "Globe" icon and change to "unlisted" 🎉 Thank you!

Orion. boosted

W/N: can y'all stop doing uptoot like seriously it's annoying and spam the whole timeline.

Orion. boosted

Bisa gak if you do your stupid UPTOOT activity di UNLISTED aja atau kalo bisa sekalian gak usah lah since not everyone feels comfortable to see your ignorant behaviour.

Orion. boosted

Well, we did get over 5000 new users last night and the server crashed. It was a little to much I guess so I expanded some things but I cannot do another upgrade sicne it's just to expensive for now.

Orion. boosted

Good morning! Weird, the server crashed.. I'm gonna investigrate that!

Orion. boosted

:cwy: 𝐖𝐄𝐋𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐓𝐎 𝐎𝐂𝐑𝐏 𝐁𝐀𝐒𝐄 :cwy:
1st base for OCRP in MASTODON (i'm sure)

1. this is not autobase or base with menfess thingy. (yes, I don't want to spam your timeline)
2. as you can see, this is BASE FOR OCRP. so, this base just follows OCRP account.
3. if you need more OCRP FRIENDS, tag @OCRP and I'll boosting your toot.
4. this account will provide any information about MASTODON and OCRP. sometimes there will be an open forum for discussion.
5. boost this toot to get a followback.

Orion. boosted

Hi, sekadar mengingatkan juga. Saya bukan pemilik dari platform ini, tapi semoga kalian juga menghargai orang-orang yang non-RP ya.

Karena sejauh ini, timeline Local sama Federated dipenuhi sama anak RP. Jangan misleading informasi hingga buat salah persepsi.

Tetap dijaga aturan nge-RP-nya.
Have a nice day! :blobcatcoffee:

Orion. boosted

Ahh, tadi ada misinformasi tentang bisa dapet pw menghunakan plain text (cara meretas paling mudah).

Mungkin keliru karena Mastodon ini berupa Free and Open Source-Software (FOSS)

FOSS ini gabungan dari Free-software dan Open-source software. Free-software itu perangkat lunak komputer yang bisa secara bebas dimainkan oleh pengguna dengan banyak tujuan (bisa untuk belajar juga). Open-source software itu perangkat lunak komputer yang punya COPYRIGHT sendiri, dan memperbolehkan org untuk gunakan—

Orion. boosted

Intinya pantau kedua belah pihak, lalu menimbang. Jangan langsung menelan berita mentah-mentah.

Orion. boosted

Jadi, apakah kalian yakin app telpon, app garis, app ojek, app olshop, app kamera, app burung, dan app app lainnya gak bakal bisa diretas?

Eum paling serem sebenernya tuh app app yang meminta lokasi hp sih. App app yang meminta akses suara, akses kamera juga.

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit