@gnomon @gudenau @kuanlin Especially since there are way more high value targets here than some roleplayers. There are actual celebrities on here and nothing ever happened.

kalau pakai aplikasi (saya pakai yuito), enak sekali setting unlisted toot bakal terus unlisted. kalau pakai web harus setting manual per toot.

sekadar info aja buat yang mau istiqomah di jalur aman. :sadness:

@OCRP mind to boost my toot? Looking for anyone who want to be friend with me. Ill do autofollback for everyone who followed me :tiredcat: :clippy: :welp:

Tolong yang minta follovvback di unlisted/direct ya, ownernya sendiri yg bilang kalo itu mengganggu di timeline global.

Unlisted itu apa sih? Unlisted itu gunanya biar gak masuk timeline global dan ngespam. Kalo direct apa? Direct itu kayak dm tapi sistemnya dipost dan yang bisa baca cuma orang yang kita mention aja.

Terus itu ada dimana? Ada di icon yang gambarnya dunia. Disana juga ada pilihan private, jadi postingan kamu cuma bisa diliat mutual.

@denta Halo, Denta! Aku tadi liat kamu boost tweet aku, ya? Hehehe. Salam kenal!

@kuanlin Well, mastodon.social registrations have been closed since Oct 31. As I said, passwords are not stored in plain text, that’s a verifiable fact. The original misinformation suggested that mastodon.social might be compromised (it’s not), but this person has signed up somewhere else. I don’t know if y’all have malware on your computers or this is just made up for attention. I’ve been running my server for 4 years and nobody has ever reported such an issue.

how many OCRP in mastodon?

if you are OCRP please boost this toot. :coolcat:

:// Banyak temen yang nyaranin buat ganti OC.. Bingung banget, tolong, gue udah sayang sama Sachi. :(

@OCRP Punten, Akang/Teteh. Aku kebetulan baru banget join nih hehe boleh minta retweet tweet ini? Aku butuh temen, semenjak akun yang di aplikasi burung biru aku kena azab, aku jadi friendless. 😞

Show older
Mastodon

This is a brand new server run by the main developers of the project as a spin-off of mastodon.social 🐘 It is not focused on any particular niche interest - everyone is welcome as long as you follow our code of conduct!