Kudu gua private dulu sih biar kaga kelihatan global. In case aja cok.

Njir, gue bersyukur bet gue masih mainin ni benda.

Kek, kalian masih enak ada yang bisa kalian curhatin. Gua curhat ke Vio kalian ngamuk. Gimana dah.

Ini kalo mereka ngasih tau ke Alvaro gimana ya? Sumpah gua bakalan nangis kejer sih karena bakalan sesedih itu. Ini aja gua udah overthinking.

Daily.

I decided to write letters for myself. 11 July for 11 July one year later. 11 each month for next month.

- Stars

Daily.

Fak, anjir gue kena sleep paralyses pas tidur. Anjer emang. Udah sekian lama gua kaga sleep paralyses eh kena lagi. Hadeeeh. Capek bet cok. - Kei

Wooseok :sadness: boosted

Meow and a goooood morning! :blobcatwave: :blobcathearts: Im getting my first vaccine within 40 minutes yay! :blobcheerwitch: I wish you all a wonderful day🥂♥️😸

Ini platform rame terus sepi dalam sekejap. Sayang banget. Musiman kayak kedipin mata doang.

Wooseok :sadness: boosted

I remember Lisbon as Professor's wife in Money Heist hahaha.

Wooseok :sadness: boosted
Wooseok :sadness: boosted
I don’t know what kind of weed flower is this but it was pretty enough to try a macro shot.
Wooseok :sadness: boosted

Although human and mosquitos are responsible for the most human deaths caused by animals in Africa, Hippos are unexpected killers simply because they are herbivores, they attack because they are territorial and humans need the common natural resource which is hippo's natural habitat, water. This make them to target more victims than lions and other big cats.

Lucunya dulu sampai marahan sama mantan karena dia gak mau main ini.

Should I write something here? So that, ketika saya on lagi saya bakalan kangen apa yang saya sambatin di sini.

Gak lama lagi platform ini udah mau setahun ditinggal orang-orang. Dulu rame minta ampun sampe trending hahaha.

Show older
Mastodon

This is a brand new server run by the main developers of the project as a spin-off of mastodon.social 🐘 It is not focused on any particular niche interest - everyone is welcome as long as you follow our code of conduct!