Show newer
Woozi. boosted

Base gede rame yg ada di twt one by one move ke sini? Juga mulai ada yang bangun agency disini. So ada alasan apa lagi buat ga stay disini? See you again jek

Regards,
Korban yang accnya rusak dan saspeng

Woozi. boosted
Woozi. boosted

maaf ya saya publik dulu.

rp bxb merapat sini, kali aja ada yang belum tau. yang mau kirim menfess juga bisa ya. adminnya lagi on. makasih. :angery:

Woozi. boosted

Jadi intinya apa pun domain atau platformnya sebenernya gak masalah as long as we all obey the rules bakal aman-aman aja sih. So, jangan pada bandel ya! 😜

Woozi. boosted

Emang cintaku tuh cuma buat mastodon.online dan bapak sajah :ablobcatheart:

Ini aku kok ada beberapa yang ngulang lagi follownya?

sejujurnya nggak ribet, cuma kalian harus ngikutin aturan aja. gak susah kok.

Woozi. boosted

guys this platform will be fun and comfortable if you have ONE account / head and A LOT FRIENDs instead have A LOT ACCs and ZERO friend. 🙃

Woozi. boosted

Guys she paid it, she paid... And she also get a lot of loss

Woozi. boosted

Guys untuk sementara pendaftaran rpvortex ditutup. Kalau semisal dibuka lagi, untuk yang udah punya acc arpi udah stop jangan bikin lagi, bayar server mahal, dan setiap server ada kuotanya kalau full mau nambah kuota harus bayar dan itu gak sedikit. Masih untung dikasih free. #

Woozi. boosted

W/N : If im not wrong, making a domain/website is not easy. It costs with money. Not to mention, there are also costs that must be paid monthly. My point is, making this thingy costs with money, and right now you're enjoying it free. So please stop protesting, appreciate the developer/admin and just enjoy it, guys. Let me leave a note : Jackie aka big fat bird platform (you know who) wouldn't do this for you hihihi. 😁🙏

Also, im leaving my new account here. Let's be friends thereee! 😆❤@iirene@rpvortex.online

Show thread
Woozi. boosted

W/N : I think that you guys don't have to talk too much. We all should be thankful because the developer/admin of this website give us instance/domain for roleplayers only. Anw, this migration will be a benefit for the non RP users and ourselves (RP users). Right now, please be patient for those who haven't entered the new instance because the server is down/on maintenance. For those who haven't receive email, check it on the spam. The email might be sent there. See you on the new instance! 👋👀

Aku stay sini deh :| tapi buat jaga-jaga juga sebelah

Show older
Mastodon

A newer server operated by the Mastodon gGmbH non-profit